Lomaosake Yyteri

Pori, Yyterin Villat

Yhdistyksen omistama 2/9 osuus Yyterin Villat nro 3: 3 h + kk + s 57 m2 + parvi 12 m2. Lomahuoneisto sijaitsee Yyterin kylpylän läheisyydessä (noin 150m kylpylähotelliin, noin 300m rantaan)

Huoneisto on täysin varusteltu 6-8 hengelle (6 sänkyä + kaksi lasten levitettävää junnu taittopatjaa). Käyttäjä vie itse lakanat, pyyhkeet. Mökissä on esim. televisio (3kpl), astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi.

Tupakointi sisätiloissa kielletty! Mökille saa ottaa mukaansa lemmikin, mutta vuokraajan on huolehdittava että lemmikki ei aiheuta sisätiloissa ylimääräistä siivottavaa tai tuhoa sisustukseen. Lemmikkiä ei saa päästää vuoteisiin tai sohvalle. (Vuokralainen sitoituu korvaamaan ylimääräiset siivouskulut). Lisäksi lemmikin jätökset on siivottava aina pois alueelta.

Lähtösiivous kuuluu mökkiviikon hintaan, käyttäjä vie roskat jäteastioihin, tiskaa astiat sekä putsaa ulkokaasugrillin ja asettaa tavarat ja astiat paikoilleen kuten tullessaan.

Lisätietoa Yyteristä: www.visityyteri.fi  www.virkistyshotelli.fi

 

KÄYTTÖKORVAUKSET YYTERI:

Käytöstä peritään korvausta 200-400 €/viikko riippuen oman mökkiviikon ajankohdasta (ennakkovarausmaksu 50 €)

Maksuohjeet lähetetään mökkiviikkojen voittajille sähköpostitse.

LISÄTIETOA MÖKISTÄ:

  • Lomaviikkojen hakukaavakkeet tulevat sähköpostilla jaettavan jäsentiedotteen mukana syksyisin.

  • Lomaviikot arvotaan hallituksen kokouksessa

  • Mökkiviikon voitosta ilmoitetaan sähköpostitse asianomaisille henkilöille.

  • Tarkemmat mökkiohjeet yms. ilmoitetaan sähköpostitse asianomaisille henkilöille kahta-kolmea viikkoa ennen omaa lomaviikon ajankohtaa

  • Mökkiviikko on käytössä viikkonumeroa edeltävästä perjantaista klo 17.00 vikkonumeron perjantaihin klo 11.00 saakka
     
  • Viikko-oikeuden haltija on oikeutettu perheineen käyttämään mökkiä. Mökin luovuttaminen jonkin toisen kuin viikko-oikeuden haltijan käyttöön on ehdottomasti kielletty.

PERUUTUKSET KAIKKIIN MÖKKEIHIN:

Peruutukset varatun viikon osalta tulee tehdä hyvissä ajoin Heli Ylitalolle sähköpostilla heli.ylitalo(at)sedu.fi tai puh. 040 5186 991, vähintään 3 viikkoa ennen omaa  lomaviikkoa

Uutisia