Pääluottamusmies Mirka Unkeri

Tehtäväsi yhdistyksessämme: Toimin yhdistyksessämme Sedun pääluottamusmiehenä. Lisäksi kuulun yhdistyksen vapaa-aikatoimikuntaan.

Kauanko olet toiminut yhdistyksessämme tehtävässäsi: Hallituksen jäsenenä olen toiminut 3 vuotta. Vapaa-aikatoimikuntaan liityin vuonna 2020. Pääluottamusmieheksi minut on valittu vuodesta 2017 alkaen.

Kauanko olet ollut yhdistyksemme jäsenenä: Liityin yhdistyksen jäseneksi vuonna 2012 eli n. 9 vuotta.

Mikä on mielestäsi ammattiyhdistystoiminnassa antoisinta: Ammattiyhdistystoiminnassa pääsee vaikuttamaan asioihin. Yhdessä tekeminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen sekä joukkoon kuuluminen ja se, että kaikilla on yhteinen tavoite – niin yhdistystasolla kuin valtakunnallisestikin.

Mieleenpainuvin Jyty muistosi: Mieleenpainuvinta on ollut varmasti se, kun valittiin pääluottamusmieheksi. Myös Jytyn koulutuksista on saanut paljon hyviä muistoja.

Kenelle suosittelet ammattiyhdistykseen kuulumista: Suosittelen ammattiyhdistykseen kuulumista ihan jokaiselle. Ammattiyhdistyksestä saa apua työelämään liittyvissä ongelmissa. Lisäksi jäsenedut ovat monipuolisia.

Mitä teet työksesi ja vapaa-ajalla ”oikeassa elämässä”: Toimin Sedussa taloussihteerinä. Toimin myös Avonin kauneusneuvojana. Vapaa-ajalla tykkään tehdä käsitöitä ja viettää aikaa perheen kanssa. Liikun mielelläni luonnossa ja tanssi on lähellä sydäntä.

Terveisesi jäsenistöllemme: Olemme täällä teitä varten – ottakaa yhteyttä niin pienissä kuin isoissakin asioissa. Mukavaa kevättä!

Mirka Unkeri pääluottamusmies Jyty Seinäjoki ry