Hallituksen jäsen, pääluottamusmies Mirka Unkeri

Tehtäväsi yhdistyksessämme:

Toimin yhdistyksessämme hallituksen jäsenenä sekä Sedun pääluottamusmiehenä. Lisäksi kuulun yhdistyksen vapaa-aikatoimikuntaan.

Kauanko olet toiminut yhdistyksessämme tehtävässäsi: 

Hallituksen jäsenenä olen ollut vuodesta 2020 alkaen. Vapaa-aikatoimikuntaan liityin myös vuonna 2020. Pääluottamusmieheksi minut on valittu vuodesta 2017 alkaen.

Kauanko olet ollut yhdistyksemme jäsenenä: 

Liityin yhdistyksen jäseneksi vuonna 2012 eli n. 9 vuotta.

Mikä on mielestäsi ammattiyhdistystoiminnassa antoisinta: 

Ammattiyhdistystoiminnassa pääsee vaikuttamaan asioihin. Yhdessä tekeminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen sekä joukkoon kuuluminen ja se, että kaikilla on yhteinen tavoite – niin yhdistystasolla kuin valtakunnallisestikin.

Mieleenpainuvin Jyty muistosi: 

Mieleenpainuvinta on ollut varmasti se, kun valittiin pääluottamusmieheksi. Myös Jytyn koulutuksista on saanut paljon hyviä muistoja.

Kenelle suosittelet ammattiyhdistykseen kuulumista: 

Suosittelen ammattiyhdistykseen kuulumista ihan jokaiselle. Ammattiyhdistyksestä saa apua työelämään liittyvissä ongelmissa. Lisäksi jäsenedut ovat monipuolisia.

Mitä teet työksesi ja vapaa-ajalla ”oikeassa elämässä”: 

Toimin Sedussa taloussihteerinä. Toimin myös Avonin kauneusneuvojana. Vapaa-ajalla tykkään tehdä käsitöitä ja viettää aikaa perheen kanssa. Liikun mielelläni luonnossa ja tanssi on lähellä sydäntä.

Terveisesi jäsenistöllemme: 

Olemme täällä teitä varten – ottakaa yhteyttä niin pienissä kuin isoissakin asioissa. Mukavaa kevättä!

Mirka Unkeri hallituksen jäsen, pääluottamusmies Jyty Seinäjoki ry