Jäsenasiainhoitaja Maria Lehtola

Tehtäväsi yhdistyksessämme: Jäsenasiainhoitaja. Hoidan yhdistyksen jäsenasioita, neuvoo ja opastaa kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Vielä opettelen, mutta onneksi samassa työpaikassa on hyvä mentori.

Kauanko olet toiminut yhdistyksessämme tehtävässäsi: En vielä kauaa, koska aloitin vasta tämän vuoden lokakuussa 2023.

Kauanko olet ollut yhdistyksemme jäsenenä: Jäsenenä olen ollut vuodesta 2017.

Mikä on mielestäsi ammattiyhdistystoiminnassa antoisinta: En osaa vielä sanoa, mutta yleensähän uusissa jutuissa antoisinta ovat uudet ihmiset ja kokemukset.

Mieleenpainuvin Jyty muistosi: Omat Jyty-muistot liittyvät vielä jäsenetuihin. Vuosi sitten syksyllä oltiin lasten kanssa Rukalla Jytyn mökillä ja vietettiin todella ihana viikko ruskasta nauttien.

Kenelle suosittelet ammattiyhdistykseen kuulumista: Ihan kaikille. Itsellä alkuperäinen syy liittyä oli se, että kuului samalla työttömyyskassaan. Nykyään painotus on edunvalvonnalla ja tietysti hyvillä jäseneduilla.

Mitä teet työksesi ja vapaa-ajalla ”oikeassa elämässä”: Olen töissä kirjastossa. Pääasiassa työskentelen lastenosastolla ja teen vinkkauksia, olen mukana lukuleirillä ja osallistun kaikkeen lastenkirjastotyöhön.

Vapaa-ajalla yritän mennä metsään niin usein kuin mahdollista. Viime vuosina olen innostunut uimaan ympäri vuoden luonnonvesissä. Kolme lasta pitävät joka toinen viikko kiireisinä.

Maria Lehtola jäsenasiainhoitaja Jyty Seinäjoki ry