Tiedote jäseneduista

26.4.2022

Valitettavasti yhdistyksemme joutuu luopumaan 40€ liikunta-avustuksesta kuittia vastaan verotuksellisista syistä. Tämä avustus 40€ katsotaan henkilön veronalaiseksi tuloksi. Harmillisesti joudumme siis päättämään tämän edun maksamisen välittömästi. Jo maksettuja etuuksia emme enää voi muuttaa ja toivommekin jäsenistölle tarkkuutta sen suhteen, että jos olet jo 40€ etuuden tänä vuonna käyttänyt, et voi hyödyntää alla olevia uusia etuuksia ko. palveluntarjoajille enää tälle vuodelle. (pois lukien liikuntakokeilut, jotka ovat kaikille avoimia)

Haluamme jatkossa panostaa entistä enemmän jäsentemme hyvinvointiin, tarjoamalla elämyksiä erilaisten hyvinvointia ja terveyttä tukevien elämysten ja tapahtumien avulla. Haluamme myös lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsenistössämme. Meissä kaikissa on Jytyä!

Lähdimme etsimään uusia vaihtoehtoja asiaan ja olemmekin saaneet jo muutamia yhteistyökumppaneita tarjoamaan jäsenetuna liikuntapalveluja jäsenistöllemme alennettuun hintaan:

Unelmasali: tarjoaa toukokuussa 40€ alennuksen mistä tahansa liikuntapalvelustaan koko toukokuun ajan jäsenkorttia kassalla esittämällä (alennus koskee esim. kuukausijäsenmaksua, pienryhmävalmennusta, personal trainer -palveluja). Katso tarkemmin jäsenetuja sivuiltamme!

EasyFit: tarjoaa 10€ alennuksen kuukausijäsenyyteen 4kk ajalle jäsenkorttia kassalla esittämällä. Tarjous voimassa toukokuun aikana aloitetuista jäsenyyksistä. Alennuksesi yhteensä 40€ vuodessa. Katso tarkemmin jäsenetuja sivultamme!

Fysio2000: Jytyn Seinäjoen yhdistys maksaa 40 €/ jäsen/ vuosi. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia. Etua saa käyttää seuraaviin palveluihin:
- kuntosali 19,50€/kk (min 3kk)
- Ryhmäliikunta (Pulssin toimipisteessä) 29€/kk (min 2kk)
- Salikortti: sis. kuntosalin ja ryhmäliikunnan 39€/kk (min 2kk)
- hieronta 45min 49€
- Fysio pt ja personal training 3 x 50min 210€
Katso tarkemmin jäsenetuja sivuiltamme!

Jokainen jäsen voi käyttää 40 euron liikuntaedun kerran vuodessa yhdellä palveluntarjoajalla. Sen lisäksi voi osallistua haluamiinsa liikuntakokeiluihin.

Liikuntakokeilut: Tarjoamme jäsenistölle ns. matalan kynnyksen kerta kokeiluja erilaisille liikuntamuodoille.  Mm. tulossa toukokuussa fatbike kokeilua, kesäkuussa melontaa/suppailua ja jatkoa seuraa syksylle. Tarkkaile sähköpostiasi ja ilmoittaudu mukaan pienellä omavastuulla!

Unelmasali kutsuu jäsenemme Unelmapäivään ja tarjoaa kolme eri kokeilutuntia täysin ilmaiseksi vain Jyty Seinäjoki ry:n jäsenille yksityisesti:

·       Ma 2.5. klo 19.00 Les Mills SH´BAM® 45 min

·       Ti 3.5. klo 19.15 Circuit kuntopiiri 60 min

·       Ke 4.5. klo 9.00 HOT Jooga 60 min

Tutustu www.unelmasali.fi/jyty ja ilmoittaudu sivujen kautta mukaan haluamallesi kokeilutunnille!

Haluamme kuulla teidän jäsenten toiveita yhdistyksen vapaa-aikatoiminnan suunnittelun ja kehittämisen tueksi. Teemme jäsenistölle tarkemman kyselyn, jossa voitte kertoa odotuksistanne ja toiveistanne yhdistykselle. Seuraa sähköpostiasi, muista vastata ja vaikuttaa kyselyssä!

Hyvinvoivaa ja aurinkoista kevättä kaikille!

terveisin

Jyty Seinäjoki ry